ÚJ!!! UEFA Elite Youth „A” tanfolyam indul 2018 októberében

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete Edzőképző Központja – a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó, iskolarendszeren kívül szervezett – UEFA Elite „A” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít Telki helyszínen .

A tanfolyam kódja: KPTANAE1801

Tanfolyami napok: havonkénti rendszerességgel egy héten hétfő és keddi napokon

A tanfolyam kezdete: 2018. október 22.
Vége: 2019. május, de a tanfolyamot szervező MLSZ Edzőképző Központ fenntartja a jogot az esetleges változtatásra!

A jelentkezési protokoll, vagyis a jelentkezés adminisztratív útja:

Ezen az oldalon lépjen rá az „Edzői adatbázis” linkre

Ha már regisztrált, úgy e-mail címével és jelszavával lépjen be a rendszerbe, majd keresse meg az Önnek megfelelő megyei tanfolyamot és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezés előfeltétele.

Ha Ön még nem regisztrált a site-on, akkor válassza az edzői regisztrációt, végezze el majd lépjen be és ekkor keresse meg az Önnek megfelelő megyei tanfolyamot és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése.

Amennyiben sikeres volt a regisztrációja, úgy a rendszertől kap egy mailt.

A meghirdetett tanfolyamokra, tanfolyamonként csak az első 100 (száz) hiánytalanul (!) beérkező jelentkezést tudjuk regisztrálni és a felvételi eljárásra behívni. (A többszöri jelentkezést a rendszer törli!)

A hibás jelentkezést nem tudjuk módosítani!

A felvételi eljárás megkezdésének feltételei:

 • az on-line jelentkezés hiánytalan kitöltése és elküldése (lásd jelentkezési protokoll)
  A regisztráció során a jelentkezők a megadott e-mail-címükre egy visszaigazolást kapnak, valamint egy vonalkódot, amit kinyomtatva be kell mutatni a felvételin.A regisztrációs felület 2018.07.25. szerdán 12.00 órától nyílik meg 2018.08.02. 12.00 óráig él, kivétel, ha az első 100 jelentkezési létszám időközben betelik.
  Ez esetben a további jelentkezés nem lehetséges!

  • betöltött 18. életév, melyet érvényes fényképes személyi okmánnyal kell igazolni.
  • érettségi bizonyítvány, amelynél az eredeti érettségi bizonyítvány bemutatása, ill. az ennél magasabb iskolai végzettséget igazoló irat másolatának becsatolása szükséges.
  • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány vagy a bizonyítvány kiállítására vonatkozó kérelem benyújtásának igazolása. Az erkölcsi bizonyítvány hiányában a képzési szerződés nem köthető meg!
  • orvosi alkalmasság igazolása érvényes sportorvosi igazolással, vagy munkaegészségügyi igazolással (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy háziorvosi igazolással (egészséges, sporttevékenységet végezhet), mely igazolás 30 napnál nem régebbi.
  • érvényes UEFA A licenckártya, kártya fénykép kinyomtatásával
  • a regisztrációs kártyaszabályzat által legalább „UEFA A” végzettséghez kötött, az „UEFA A” záróvizsgától számított minimum 2 éves edzői tevékenység, melyet egyesületi ajánlással igazolni kell, vagy a Magyar Labdarúgó Szövetséggel fennálló, minimum UEFA A végzettséghez kötött jogviszony.

A fenti dokumentumok fénymásolatát egy lefűzött dossziéban, a nevet, születési adatokat az első oldalon feltüntetve a felvételire kell elhozni.

A napi munkát igazoló edzésnaplót külön anyagként a felvételi beszélgetésen kell bemutatni.

Képzési idő: 180 óra

Tanfolyami díj: 500.000 Ft+ áfa, azaz összesen 635.000 forint, melyet két egyenlő összegben fizetendő a tanfolyam kezdetéig a sikeres felvételi visszaigazolást követően illetve 2019. január 31.-ig.

A tanfolyam során felmerülő szállás, étkezés és egyéb költségek a hallgatókat terhelik.

A jelentkező tudomásul veszi, hogy felvétel esetén a képzéshez TAO támogatást nem vehet igénybe.

A felvételi 2018. augusztus 28-31. közötti időszakban kerül megrendezésre a tanfolyam színhelyén, Telki Globall Sportközpont erről a regisztrálók külön értesítést kapnak.

Felvételi vizsga:

 • Elméleti: az on-line teszt tananyaga megegyezik az „UEFA A” tanfolyam elméleti vizsga on-line záróteszt tartalmával.
 • Felvételi beszélgetés: a bizottság felméri, hogy a jelölt képes-e önállóan véleményt formálni a feltett kérdésekről, valamint a korábban megszerzett ismereteit képes-e reprodukálni más szempont szerinti megközelítésben. Szakmai gyakorlata és tudása feleljen meg végzettségének, továbbá az egységes szakmai és etikai elvárásoknak.

A felvételi eljárás érvényes teljesítése nem jelent automatikus felvételt! Ha az érvényesen felvételizettek száma meghaladja a felvehetők keretszámát (24 fő), úgy felvételi eljárás során kialakult rangsor alapján történik a felvétel.

A felvételi eljárás végén kialakult végső pontszámok határozzák meg a felvettek rangsorát, a legtöbb pontot elérő felvételizőtől kezdve csökkenő pontszámok szerint.

Fontos információk:

 1. A tanfolyami díjat a sikeres felvétel visszaigazolása után (!) a következő számlára kell utalni: OTP:11707024-20484068-00000000.
 2. A jelentkező tudomásul veszi, hogy felvétel esetén a képzéshez TAO támogatást nem vehet igénybe.
 3. Átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét (ha egyesület fizeti be, akkor is), és a tankódot KPTANAE1801.
 4. A befizetés igazolás fénymásolatát kérjük az első órára elhozni (a felvétel visszaigazolása után)!
 5. A regisztrációs felület 2018.07.25. 12.00 órától nyílik meg 2018.07.31. 12.00 óráig.
 6. A felvételi gyakorlati foglalkozásokon sportruházatban, edzésszerelésben kötelező a megjelenés, teremcipő és műfűre alkalmas futballcipő is szükséges.
 7. A gyakorlati foglalkozásokon mindenki saját felelősségére, önként vesz részt – az orvosi igazolás leadása mellett!
 8. Pedagógus-továbbképzésre nem akkreditált a tanfolyam.

Megismételve a jelentkezési protokollt:

 1. belépés a saját profilba
 2. kiválasztani az Önnek megfelelő tanfolyamot, jelen esetben az UEFA Elite Youth A tanfolyamot, majd a „JELENTKEZEM” zöld gombra kattintson
 3. majd elolvasni az „I” – még egyszer az információs felületet