Licenckártya megújítás

Tisztelt Edzőkollégák!

Az MLSZ Edzőképző Központ javaslatára az MLSZ Elnökségének a döntése értelmében az eddig érvényben lévő kreditpont szerzés és az utána következő licenchosszabbító e-learning vizsga előírásból a vizsga megszűnt.

Egyben tájékoztatjuk az Edzőkollégákat, hogy a kredit pontszerzés rendszere továbbra is feltétele a licenckártya megújításának mely határozatot az MLSZ Elnöksége módosított, a szabályozást ide kattintva tekintheti meg.

Azok az edzőkollégák, akiknek már lejárt vagy 2017. december 31-ig érvényes a licenckártyája, amint rendelkezik a licenckártya megújításhoz a megfelelő számú kreditponttal (45 pont) azok egy e-mailben igényelhetik az új kártyájukat.

Az igénylést a szabo.judit@mlsz.hu e-mail címre kell benyújtani, melyben szerepeljen az illető neve, születési hely, születési idő (év, hó, nap), a végzettség minősítése (UEFA „B”, UEFA „A”, UEFA Elite Youth „A” vagy UEFA PRO), a kártyadíj befizetésének az igazolása és egy fénykép, amely telefonnal is készíthető.

Az MLSZ Edzőképző Központ javaslata alapján az MLSZ Elnöksége a csökkentette a licenckártya kiadási díjakat, tekintettel arra, hogy az edzőkollégák és az egyesületeik a kreditrendszer bevezetésével többletkiadásokkal számolhattak – konferencia regisztrációs díjak, utazási költségek.

Az MLSZ Elnöksége 2016 év végén úgy döntött, hogy a licenckártyák kiadási díjai az alábbiakra módosulnak (csökkennek)

  • UEFA PRO – bruttó 38.100 Ft
  • UEFA ELITE YOUTH „A” – bruttó 25.400 Ft
  • UEFA „A” – bruttó 25.400 Ft
  • UEFA „B” – 6.350 Ft.

Az MLSZ Edzőképző Központ, akkor küldi ki a kártyákat, amikorra a licenckártya kiadási – megújítási – díjak – beérkeznek a Szövetség OTP:11707024-20484068-00000000 számlaszámára. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni az edző nevét, adóazonosítóját és a KPUEFACARD18 kódot.

Alapvető feltétel: az MLSZ csak annak a nevére és címére (adóazonosítójára illetve céges adószámára) állítja ki a számlát, aki az összeget befizette. Nincs olyan, hogy magánszemély fizeti be és az egyesületére kéri a számlát, vagy fordítva.

A licenckártyákat az MLSZ Edzőképző Központja adja ki, két formátumban.

  • Először e-mailben küldjük ki a kártyákat az edzőkolléga által meghatározott e-mail címre – amellyel a rendszerben jogosultságot szerzett.
  • Másodszor kártyaformátumban küldjük ki, postai úton, arra a postai címre, amelyet az adategyeztetés során Ti adtatok meg. Erre akkor kerül sor, amint elkészülnek a kártyaalapú engedélyek.

 

A kártyák bármilyen formátumú kiadása kizárólagosan a befizetés igazolása után történhet meg.