Kreditpontgyűjtő konferenciák: egyik Telkiben, másik Nyíregyházán

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézetea 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett – kreditpont gyűjtő konferenciát rendez Telkiben és Nyíregyházán.

Kreditpontgyűjtő Konferencia, Telki

UEFA PRO és UEFA Elite Youth A licences edzők számára

A konferencia témái:

  • Csapatjáték elemzés
  • A 2018-as Világbajnokság tendenciái

Időpont: 2019.02.20

Kezdés: 09:00 (regisztráció érvényesítése: 08:15-től) – Kérjük a regisztrációs folyamat gyorsabbá tétele miatt adókártyáját hozza magával!

Helyszín: Telki, Szajkó u. 39. – Globall Hotel

Regisztrációs létszám limit: 200 fő

Regisztrációs határidő: 2019.02.18 – 18:00

Konferencia kód: KPTKONF1902

A konferencia részvételért az MLSZ Edzőképző Központ 10 kreditpontot ír jóvá.

A tervezhetőség miatt Telki étterem kérése, hogy az edzokepzes@mlsz.hu e-mail címre 2019 02.13-ig jelezzék, akik Telkiben ebédelnének. A menü ára 1500Ft/fő.

 

Kreditpontgyűjtő Konferencia, Nyíregyháza

UEFA PRO, Elite Youth A, UEFA A és UEFA B licences edzők részére

MLSZ Grassroots C licences részvétel is lehetséges, de kreditpont a C licenccel rendelkező kollégáinknak nem írható jóvá

A konferencia témája:

  • Hatásviszonyok és az egyén, csoport, csapat lehetséges kapcsolati rendszere.

A Balatonfüredi konferenciára sokan már a betelt regisztráció miatt nem tudtak bekerülni. Így a kéréseknek megfelelően az ország keleti felében is megismételjük ezt a konferenciát. Tehát a konferencia tartalma megegyezik a balatonfüredi konferenciáéval. Kérjük azon kollégák jelentkezzenek, akik nem vettek részt a balatonfüredi konferencián.

Időpont: 2019.02.21

Kezdés: 09:00 (regisztráció érvényesítése: 08:15-től) – Kérjük a regisztrációs folyamat gyorsabbá tétele miatt adókártyáját hozza magával!

Helyszín: Nyíregyháza, Sóstói út 2-4. – Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Zilahi terem

Regisztrációs létszám limit: 500 fő

Regisztrációs határidő: 2019.02.19 – 18:00

Konferencia kód: KPTKONF1903

A konferencia részvételért az MLSZ Edzőképző Központ 10 kreditpontot ír jóvá.

Az étkezés és parkolás az egyetem területén belül megoldható.

 

A telki és nyíregyházi konferenciákra történő jelentkezés adminisztratív útja:

Ezen az oldalon lépjen rá az „Edzői adatbázis” linkre

Ha már regisztrált, úgy e-mail címével és jelszavával lépjen be a rendszerbe, keresse meg a és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése.

Ha Ön még nem regisztrált a site-on, akkor válassza az edzői regisztrációt, végezze el, majd lépjen be, keresse meg a konferenciát és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése.

Amennyiben sikeres volt a regisztrációja, úgy a rendszertől kap egy mailt, amely értesíti, hogy a rendszertől kapott levelet nyomtassa ki és hozza el a konferenciára.

Az eseményre TAO támogatás nem fogadható el!

A konferencia regisztrációs díja 5.000 forint (bruttó) mely összeget az MLSZ az OTP 11707024-20484068-00000000 bankszámlaszámára kell utalni. Átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét, adóazonosítóját, számlázási címét, (ha egyesület fizeti be, akkor az egyesület adószámát), és a konferencia eseménykódját.