Kreditpontgyűjtő Konferencia Tatabányán

Kreditpontgyűjtő Konferencia Tatabányán

kizárólag MLSZ Grassroots C végzettségű edzők részére

 A Grassroots C végzettségű edzőknek továbbra sem kell kreditpontokat gyűjteniük. Viszont az itt szerezhető kreditpontok a későbbiekben az UEFA B licenc megszerzésekor jóváíródnak.

Kérjük a kollégák ne jelentkezzenek mindkét konferenciára az azonos tartalom miatt!

 

A konferenciák témája:

Nevelési és képzési lehetőségek gyermeklabdarúgással foglalkozók számára

Konferencia Tatabánya – KPTKONFC1911

Időpont: 2019. október 02., 09:00-17:00

Helyszín: A Vértes Agorája – Tatabánya, Szent Borbála tér 1.

 

Regisztráció érvényesítése: 08:15-től

A konferencia részvételért az MLSZ Edzőképző Központ 10 kreditpontot ír jóvá.

 

A konferenciára történő jelentkezés adminisztratív útja:

Ezen az oldalon lépjen rá az „Edzői adatbázis” linkre:

Ha már regisztrált, úgy e-mail címével és jelszavával lépjen be a rendszerbe, keresse meg a és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a konferencia jelentkezése.

Ha Ön még nem regisztrált a coacheducation.hu, akkor válassza az edzői regisztrációt, végezze el, majd lépjen be, keresse meg a konferenciát és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a konferencia jelentkezése.

Amennyiben sikeres volt a regisztrációja, úgy a rendszertől kap egy mailt, amely értesíti, hogy a rendszertől kapott levelet nyomtassa ki és hozza el a konferenciára illetve az adókártyáját hozza magával.

A konferencia regisztrációs díja 5.000 forint (bruttó) mely összeget az MLSZ az OTP 11707024-20484068-00000000 bankszámlaszámára kell utalni. Átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét, adóazonosítóját, számlázási címét, (ha egyesület fizeti be, akkor az egyesület adószámát), és a konferencia eseménykódját.