Kreditpontgyűjtő konferencia Szombathelyen – 2019.05.28.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete – a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett – kreditpont gyűjtő konferenciát rendez Szombathelyen.

A konferencia témája: Magyar edzőkollégák által készített beszámoló külföldi utánpótlás nevelő akadémiákról:

• Ajax Amsterdam – Tóth Miklós
• Lyon – Németh Szabolcs
• Dinamo Zagreb – Barton Ádám

Délután gyakorlati bemutató

Regisztráció érvényesítése: 08:15-től!
Helyszín: Haladás Stadion – 9700 Szombathely, Rohonci út 3.
Regisztrációs határidő: 2019.05.27 – 18:00.
Konferencia kód: KPTKONF1905.

A konferencia részvételért az MLSZ Edzőképző Központ 10 kreditpontot ír jóvá.

A konferenciára történő jelentkezés adminisztratív útja:

Ezen az oldalon lépjen rá az „Edzői adatbázis” linkre
Ha már regisztrált, úgy e-mail címével és jelszavával lépjen be a rendszerbe, keresse meg a és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése.

Ha Ön még nem regisztrált a site-on, akkor válassza az edzői regisztrációt, végezze el, majd lépjen be, keresse meg a konferenciát és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése.

Amennyiben sikeres volt a regisztrációja, úgy a rendszertől kap egy mailt, (a regisztrációs procedúra elvégzése esetén a rendszer nem azonnal küld visszajelzést), amely értesíti, hogy a rendszertől kapott levelet nyomtassa ki és hozza el a konferenciára.

Az eseményre TAO támogatás nem fogadható el!

A konferencia regisztrációs díja 5.000 forint (bruttó) mely összeget az MLSZ az OTP 11707024-20484068-00000000 bankszámlaszámára kell utalni. Átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét, adóazonosítóját, számlázási címét, (ha egyesület fizeti be, akkor az egyesület adószámát), és a konferencia eseménykódját.