Kreditpontgyűjtő Konferencia Szolnokon

Kreditpontgyűjtő Konferencia Szolnokon

kizárólag MLSZ Grassroots C végzettségű edzők részére

A Grassroots C végzettségű edzőknek továbbra sem kell kreditpontokat gyűjteniük. Viszont az itt szerezhető kreditpontok a későbbiekben az UEFA B licenc megszerzésekor jóváíródnak.

Kérjük a kollégák ne jelentkezzenek mindkét konferenciára az azonos tartalom miatt!

 

A konferenciák témája:

Nevelési és képzési lehetőségek gyermeklabdarúgással foglalkozók számára

 

Konferencia Szolnok – KPTKONFC1910

Időpont: 2019. szeptember 25., 09:00-17:00

Helyszín: Szolnoki városi sportcsarnok – Szolnok, Tiszaligeti sétány

Regisztráció érvényesítése: 08:15-től

A konferencia részvételért az MLSZ Edzőképző Központ 10 kreditpontot ír jóvá.

A konferenciára történő jelentkezés adminisztratív útja:

Ezen az oldalon lépjen rá az „Edzői adatbázis” linkre:

Ha már regisztrált, úgy e-mail címével és jelszavával lépjen be a rendszerbe, keresse meg a és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a konferencia jelentkezése.

Ha Ön még nem regisztrált a coacheducation.hu, akkor válassza az edzői regisztrációt, végezze el, majd lépjen be, keresse meg a konferenciát és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a konferencia jelentkezése.

Amennyiben sikeres volt a regisztrációja, úgy a rendszertől kap egy mailt, amely értesíti, hogy a rendszertől kapott levelet nyomtassa ki és hozza el a konferenciára illetve az adókártyáját hozza magával.

A konferencia regisztrációs díja 5.000 forint (bruttó) mely összeget az MLSZ az OTP 11707024-20484068-00000000 bankszámlaszámára kell utalni. Átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét, adóazonosítóját, számlázási címét, (ha egyesület fizeti be, akkor az egyesület adószámát), és a konferencia eseménykódját.