Jelentkezési felhívás – UEFA FUTSAL B tanfolyamra 2019/2020 (kód: KPTFUTB-1901)

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete Edzőképző Központja – a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó, iskolarendszeren kívül szervezett – UEFA FUTSAL „B” labdarúgó edzőképző tanfolyamokat indít a 2019/2020-as szezonban a következő helyszínen:

Berettyóújfalu, Morotva liget, Pálfi István Rendezvénycsarnok

 

Tanfolyami napok:

 1. szeptember 7-8., szeptember 13-14.; szeptember 28-29, október 5-6., november 16-17., december 7-8., a tanfolyamot lezáró vizsga időpontja:2020. január 11

A felvételi vizsga helyszíne és időpontja: 

 

 1. augusztus 15.

8500 Pápa, Battyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium

Külső-Veszprémi u 2.

 

A tanfolyamot szervező MLSZ Felnőttképzési Intézet fenntartja a jogot az esetleges változtatásra!

A felvételi vizsga pontos menetrendjéről a sikeresen regisztrált jelentkezők emailben kapnak tájékoztatást.

 

A jelentkezési protokoll, vagyis a jelentkezés adminisztratív útja:

 

 • Ezen az oldalon lépjen rá az „Edzői adatbázis” linkre
 • Ha már regisztrált, úgy e-mail címével és jelszavával lépjen be a rendszerbe, majd keresse meg az Önnek megfelelő tanfolyamot és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezés előfeltétele.
 • Ha Ön még nem regisztrált a site-on, akkor válassza az edzői regisztrációt, végezze el majd lépjen be és ekkor keresse meg az Önnek megfelelő tanfolyamot és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése.
 • Amennyiben sikeres volt a regisztrációja, úgy a rendszertől kap egy mailt.
 • A meghirdetett tanfolyamokra, tanfolyamonként csak az első 60 (hatvan) hiánytalanul (!) beérkező regisztrációt tudjuk elfogadni és a felvételi eljárásra behívni.
 • Kérjük a jelentkezés alkalmával figyeljen oda, hogy melyik tanfolyamra jelentkezik (!)
  A hibás jelentkezést nem áll módunkban módosítani.

 

A felvételi eljárás megkezdésének feltételei:

 

 1. betöltött 18. életév, melyet érvényes fényképes személyi okmánnyal bemutatásával kell igazolni.
 2. érettségi bizonyítvány, amelynél az eredeti érettségi bizonyítvány bemutatása, ill. az ennél magasabb iskolai végzettséget igazoló irat másolatának bemutatása szükséges.
 3. 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány bemutatása
 4. orvosi alkalmasság igazolása érvényes sportorvosi igazolással, vagy munkaegészségügyi igazolással (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy háziorvosi igazolással (sportolhat, versenyezhet, sporttevékenységet végezhet szöveggel), mely igazolás 30 napnál nem régebbi.
 5. a regisztrációs kártyaszabályzat által legalább MLSZ Futsal alapvégzettséghez kötött, az MLSZ Futsal alap, Grassroots C záróvizsgától számított minimum 2 éves edzői tevékenység, melyet egyesületi ajánlással igazolni kell, vagy a Magyar Labdarúgó Szövetséggel fennálló, minimum MLSZ Futsal alap végzettséghez kötött jogviszony.
 6. az on-line jelentkezés hiánytalan kitöltése és elküldése (lásd jelentkezési protokoll)
  A regisztráció során a jelentkezők a megadott e-mail-címükre egy visszaigazolást kapnak, valamint egy vonalkódot, amit kinyomtatva be kell mutatni a felvételin.

A regisztrációs felület 2019.07.09-én 12.00 órától nyílik meg és 2019.08.05. 12.00 óráig él; kivétel, ha az első 100 jelentkezési létszám időközben betelik.
Ez esetben a további jelentkezés nem lehetséges!

 

A 4., 5., 6. pontban jelzett dokumentumok fénymásolatát egy lefűzött dossziéban, a nevet, születési adatokat az első oldalon feltüntetve a felvételire kell elhozni.

A napi munkát igazoló edzésnaplót külön anyagként a felvételi beszélgetésen kell bemutatni.

 

Képzési idő: 123 óra

 

Tanfolyami díj:

 

100.000 Ft + áfa – amelyet a felvett hallgatóknak egy összegben a tanfolyam megkezdéséig az MLSZ számlájára kell átutalni a sikeres felvételi visszaigazolást követően.

Fontos információk:

 1. A tanfolyami díjat a sikeres felvétel visszaigazolása után a következő számlára kell utalni:OTP:11707024-20484068-00000000. Az átutalás közleményébe fel kell tüntetni a felvett hallgató nevét és a tanfolyami kódot (KPTFUTB-1901)
 2. A befizetés igazolás fénymásolatát kérjük az első oktatási napon történő regisztráción be kell mutatni (a felvétel visszaigazolása után)!
 3. A felvételi gyakorlati foglalkozásokon sportruházatban, edzésszerelésben kötelező a megjelenés, teremcipő és műfűre alkalmas futballcipő is szükséges.
 4. A gyakorlati foglalkozásokon mindenki saját felelősségére, önként vesz részt.
 5. Pedagógus-továbbképzésre nem akkreditált a tanfolyam.

 

Megismételve a jelentkezési protokollt:

 1. belépés a saját profilba
 2. kiválasztani az Önnek megfelelő tanfolyamot, a “JELENTKEZEM” zöld gombra kattintva
 3. majd elolvasni az “I” – még egyszer az információs felület