Jelentkezési felhívás – UEFA Elite Youth A tanfolyam 2019/20

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete Edzőképző Központja – a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó, iskolarendszeren kívül szervezett – UEFA Elite „A” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít Telkiben az alábbi képzési időpontokban:

KPTANAE1901 UEFA Elite Youth A
2019. szeptember 16., 17.; október 21., 22.; november 04., 05.
2020. április 06., 07., május 04., 05.

A felvételi vizsga időpontja: 2019. augusztus 26-30.
A tanfolyamot lezáró vizsga időpontja: 2020. május 25-29.
A tanfolyamot szervező MLSZ Edzőképző Központ fenntartja a jogot az esetleges változtatásra!

A felvételi vizsga pontos menetrendjéről a sikeresen regisztrált jelentkezők emailben kapnak tájékoztatást.

A jelentkezési protokoll, vagyis a jelentkezés adminisztratív útja:
Ezen az oldalon lépjen rá az „Edzői adatbázis” linkre
Ha már regisztrált, úgy e-mail címével és jelszavával lépjen be a rendszerbe, majd keresse meg az Önnek megfelelő tanfolyamot és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezés előfeltétele.

Ha Ön még nem regisztrált a site-on, akkor válassza az edzői regisztrációt, végezze el majd lépjen be és ekkor keresse meg az Önnek megfelelő tanfolyamot és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése.
Amennyiben sikeres volt a regisztrációja, úgy a rendszertől kap egy mailt.

A meghirdetett tanfolyamra csak az első 100 (száz) hiánytalanul (!) beérkező jelentkezést tudjuk elfogadni és a felvételi eljárásra behívni.

A felvételi eljárás megkezdésének feltételei:
1. betöltött 18. életév, melyet érvényes fényképes személyi okmánnyal bemutatásával kell igazolni.
2. érettségi bizonyítvány, amelynél az eredeti érettségi bizonyítvány bemutatása, ill. az ennél magasabb iskolai végzettséget igazoló irat másolatának bemutatása szükséges.
3. 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány bemutatása
4. orvosi alkalmasság igazolása érvényes sportorvosi igazolással, vagy munkaegészségügyi igazolással (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy háziorvosi igazolással (sportolhat, versenyezhet, sporttevékenységet végezhet szöveggel), mely igazolás 30 napnál nem régebbi.
5. érvényes UEFA A licenckártya bemutatása
6. a regisztrációs kártyaszabályzat által legalább „UEFA A” végzettséghez kötött, az „UEFA A” záróvizsgától számított minimum 2 éves edzői tevékenység, melyet egyesületi ajánlással igazolni kell, vagy a Magyar Labdarúgó Szövetséggel fennálló, minimum UEFA A végzettséghez kötött jogviszony.
7. az on-line jelentkezés hiánytalan kitöltése és elküldése (lásd jelentkezési protokoll)
A regisztráció során a jelentkezők a megadott e-mail-címükre egy visszaigazolást kapnak, valamint egy vonalkódot, amit kinyomtatva be kell mutatni a felvételin.

A regisztrációs felület 2019.07.18-án csütörtökön 12.00 órától nyílik meg és 2019.07.26-án 12.00 óráig él; kivétel, ha az első 100 jelentkezési létszám időközben betelik.

Ez esetben a további jelentkezés nem lehetséges!

A 4.,5., 6. pontban jelzett dokumentumok fénymásolatát egy lefűzött dossziéban, a nevet, születési adatokat az első oldalon feltüntetve a felvételire kell elhozni.
A napi munkát igazoló edzésnaplót külön anyagként a felvételi beszélgetésen kell bemutatni.

Képzési idő: 180 óra
Tanfolyami díj: 400.000 Ft+ áfa

A felvételi eljárás érvényes teljesítése nem jelent automatikus felvételt! Ha az érvényesen felvételizettek száma meghaladja a felvehetők keretszámát, úgy felvételi eljárás során kialakult rangsor alapján történik a felvétel.
A felvételi eljárás végén kialakult végső pontszámok határozzák meg a felvettek rangsorát, a legtöbb pontot elérő felvételizőtől kezdve csökkenő pontszámok szerint.

Fontos információk:
1. A tanfolyami díjat a sikeres felvétel visszaigazolása után (!) a következő számlára kell utalni: OTP:11707024-20484068-00000000.
2. Átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét (ha egyesület fizeti be, akkor is), és a tankódot KPTANAE1901.
3. A befizetés igazolás fénymásolatát kérjük az első órára elhozni (a felvétel visszaigazolása után)!
4. A felvételi gyakorlati foglalkozásokon sportruházatban, edzésszerelésben kötelező a megjelenés, teremcipő és műfűre alkalmas futballcipő is szükséges.
5. A gyakorlati foglalkozásokon mindenki saját felelősségére, önként vesz részt – az orvosi igazolás leadása mellett!
6. Pedagógus-továbbképzésre nem akkreditált a tanfolyam.

Megismételve a jelentkezési protokollt:
1. belépés a saját profilba
2. kiválasztani az Önnek megfelelő tanfolyamot, jelen esetben az UEFA Elite Youth A tanfolyamot, majd a „JELENTKEZEM” zöld gombra kattintson
3. majd elolvasni az „I” – még egyszer az információs felületet