Felvételi kiírás: UEFA „A+B” labdarúgó edzőképző tanfolyam professzionális labdarúgó pályafutással rendelkező játékosok részére

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete Edzőképző Központja – a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó, iskolarendszeren kívül szervezett – UEFA „A+B” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít professzionális labdarúgó pályafutással rendelkező játékosok részére, a Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központja által meghatározott különböző helyszíneken (Telki, MLSZ, Sport 11, valamint a kiemelt Labdarúgó Akadémiák, stb).

A tanfolyam UEFA által történő engedélyezése folyamatban van.

A tanfolyam kódja: KPTANABPRO18
Tanfolyam kezdete: 2018. 09.03. (hétfő) MLSZ Edzőképző Központ (Telki).
A tervezett oktatási napok hétfőnként havonta 2 alkalommal.

A jelentkezési protokoll, vagyis a jelentkezés adminisztratív útja:

Ezen az oldalon (portal.coacheducation.hu) kattintson rá az „Edzői adatbázis” fülre:

Ha már regisztrált, úgy e-mail címével és jelszavával lépjen be a rendszerbe, majd keresse meg az Önnek megfelelő tanfolyamot és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése.
Ha Ön még nem regisztrált a fenti site-on, akkor válassza az edzői regisztrációt, végezze el majd lépjen be és ekkor keresse meg az Önnek megfelelő tanfolyamot és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése.

Amennyiben sikeres volt a regisztrációja, úgy a rendszertől kap egy mailt.

A meghirdetett tanfolyamra a jelentkezés (regisztráció) 100 főig van korlátozva, a regisztrálókat behívjuk a felvételi eljárásra (duplikált jelentkezést a rendszer elutasítja).

Az UEFA engedélyezési eljárása alapján a tanfolyamra a következő feltételekkel rendelkező professzionális karrierrel rendelkező játékosok jelentkezhetnek:

Jelentkezésre jogosultak azok a professzionális múlttal rendelkező játékosok, akik legalább 7 évet játszottak, mint professzionális labdarúgók valamelyik FIFA vagy UEFA tagállam top (első osztályú) bajnokságában.

 

A felvételi eljárás megkezdésének feltételei:

• Az on-line jelentkezés hiánytalan kitöltése és elküldése (lásd jelentkezési protokoll)
A regisztráció során a jelentkezők a megadott e-mail címükre egy visszaigazolást kapnak, valamint egy vonalkódot, amit kinyomtatva be kell mutatni a felvételin.
• A regisztrációs felület 2018.08.12. vasárnap 12.00 órától nyílik meg 2018.08.22. szerda 12.00 óráig él,
• Az MLSZ Edzőképző Központja fenntartja azon jogát, hogy a jelentkező „játékos múltját” előzetesen leellenőrizze. Amennyiben az ellenőrzés során problémát talál, úgy azt a jelentkező felé azonnal jelezze.
• Érettségi bizonyítvány
• 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány vagy a bizonyítvány kiállítására vonatkozó kérelem benyújtásának igazolása. Az erkölcsi bizonyítvány hiányában a képzési szerződés nem köthető meg!
• Orvosi alkalmasság igazolása: érvényes sportorvosi igazolással, vagy munkaegészségügyi igazolással (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy háziorvosi igazolással (egészséges, sporttevékenységet végezhet), mely igazolás 30 napnál nem régebbi.
• Írásbeli egyesületi ajánlás, illetve egyesületi hozzájárulás a jelentkező tanulmányi időpontokban történő megjelenésének biztosításáról.

Tanfolyami oktatási idő: 210 óra, amelyből indokolt esetekben 10% hiányzás engedélye-zett
Tanfolyami díj: 500.000.- Ft + áfa = 635.000.- Ft – egy összegben fizetendő a tanfolyam kezdetéig a sikeres felvételi visszaigazolást követően.

A jelentkező tudomásul veszi, hogy felvétel esetén a képzéshez TAO támogatást nem vehet igénybe.

Ha a jelentkezők száma meghaladja a 24 főt az Edzőképző Központ felvételi eljárást ír elő.

A felvételi eljárás 2018. augusztus 23. – 2018 augusztus 26. közötti időszakban kerül megrendezésre, Telkiben, mely időpontról a regisztrálók külön értesítést kapnak.

A felvételi eljárás érvényes teljesítése nem jelent automatikus felvételt! Ha az érvényesen felvételizettek száma meghaladja a felvehetők maximális keretszámát (24 fő), úgy felvételi eljárás során kialakult rangsor alapján történik a felvétel. A felvételi eljárásban előnyben részesülhetnek a játékos pályafutásukat már befejezett jelentkezők.

Fontos információk:
1. A tanfolyami díjat a sikeres felvétel visszaigazolása után (!) a következő számlára kell utalni: OTP:11707024-20484068-00000000.
2. A jelentkező tudomásul veszi, hogy felvétel esetén a képzéshez TAO támogatást nem vehet igénybe.
3. Átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét és a KPTANABPRO18 tankódot
4. A regisztrációs felület 2018.08.12. 12.00 órától nyílik meg 2018.08.22. 12.00 óráig.